Lespakketten

Yoga op maat

De Zijderoute verzorgt 1-op-1 lessen, geschikt voor toepassing in het speciaal onderwijs en onderricht bij u thuis.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Voorafgaand aan de lessen vindt er een gratis kennismaking plaats. In samenspraak met u (en eventueel het kind) worden de te behandelen thema’s besproken. U kunt bijvoorbeeld denken aan thema’s als zelfvertrouwen, loslaten en ontspanning.

Focuslessen

De focuslessen 1 t/m 4 worden vervolgens afgestemd op het gewenste thema en de speciale eigenschap (faalangst, weinig zelfvertrouwen, ADHD, Autisme, hyperactiviteit, somberheid, hooggevoeligheid) van het kind. Uw kind leert yogahoudingen en ademhalingsoefeningen die hij/zij kan toepassen om de speciale eigenschap positief te doen gelden. Wees blij met wie je bent!

Locatie bij u thuis

Leeftijd 2 – 18 jaar

Lesduur 1 a 1,5 uur

Lessen 4 lessen

Prijs 55 euro per les

Periode Wekelijks

Ouder & Kind Yoga

Ben je ouder (opa, oma of begeleider) en wil je graag ervaren wat jouw kind / client beleeft tijdens de kinderyoga lessen? Wil je jezelf een aantal oefeningen eigen maken om vervolgens thuis met je kind te beoefenen? Dan is de Ouder & Kind Yoga iets voor jou. Tijdens deze les (60 min of 90 minuten) staat de interactie tussen ouder en kind centraal (en als ouder voel je je weer even kind). Er is aandacht voor elkaar! Spel, yogahoudingen, massage, liedjes, muziek en ontspanning zijn terugkerende elementen in de lessen. Daarbij wisselen actie en ontspanning elkaar af. ontspanning ervaren.

Locatie bij u thuis

Leeftijd 0 – 15 jaar

Lesduur 1 a 1,5 uur

Lessen 4 lessen

Prijs 55 euro per les

Periode Wekelijks

* Yogamatten & materialen inbegrepen

Yoga in groepen

De Zijderoute biedt yoga aan in grote en kleine groepen. Deze lespakketten zijn speciaal ontwikkelt voor basisscholen en naschoolse opvang. Wekelijks staat er een nieuw thema centraal al dan niet aansluitend bij de lesstof/onderwerpen waar de kinderen mee bezig zijn.

GROTE GROEP

Leeftijd 0 – 4 jaar | 4 – 7 jaar | 7 – 12 jaar

Lesduur 1 uur

Aantal maximaal 10 kinderen

Lessen 10

Prijs 55 euro per uur

Periode Wekelijks

KLEINE GROEP

Leeftijd 0 – 4 jaar | 4 – 7 jaar | 7 – 12 jaar

Lesduur 1 uur

Aantal 4 tot 5 kinderen

Lessen 10

Prijs 55 euro per uur

Periode Wekelijks

* Yogamatjes & materialen inbegrepen